Afwerkingen & Materiaalsoorten

Onbegrensde mogelijkheden bij MMB Verpakkingen

U bent eruit! U heeft een keuze gemaakt voor een plastic of kartonnen verpakking, u weet welke vorm uw verpakking moet krijgen en hoe groot u hem wilt hebben. Maar dan bent u er nog niet. Een heleboel nieuwe vragen komen op u af. Hoe wil ik mijn verpakking afgewerkt hebben? Voor welke materiaalsoort kies ik? Bij MMB Verpakkingen zijn de mogelijkheden onbegrensd, omdat wij een op maat gesneden product leveren. Van ontwerp tot compleet eindproduct.

materiaalsoorten

Plastic verpakkingen

Z

PET*

Z

PET-GAG*

Z

PP*

Z

PLA*

Z

PVC*

Z

PE*

Z

A-PET*

* Recyclebaar

KArtonnen verpakkingen

Z

FSC KARTON (Duurzaam)

Z

REcyclebaar karton

Z

Massief karton

Z

Golfkarton

Afwerkingen

Speciale effecten

foliedruk

Een dunne laag folie wordt op het ontwerp aangebracht. Dit zorgt voor een metallic uitziende laag op (een deel van) het ontwerp en geeft het een luxe uitstraling. In vele kleuren, hoogglans, mat en holografisch.

spot uv

Deze lak voorziet een deel van het ontwerp van een glanslaag, zodat dit eruit springt. Geschikt om bijvoorbeeld uw logo of foto’s goed te laten opvallen.

Fluor kleuren

Geven uw ontwerp een sprankelende kleur. Feestelijk en een echte eye-catcher. Uitstekend te gebruiken voor een speciale actie of gelegenheid.

3d

Door een 3D-toepassing lijken de verschillende beelden in elkaar over te vloeien waardoor de afbeelding levensecht. Een ‘wow-effect’.

Embossing (reliëf)

Hiermee wordt een patroon in het ontwerp gedrukt dat er als een reliëf op komt te liggen.

Stans

Stansen is het uitsnijden van drukwerk. Met een stansmes snijden wij elke gewenste (sier)vorm voor u uit.

Drukwerk

Luxe beschermlagen

Verschillende UV vernissen en laksoorten.

Lamineren

Deze afwerking geeft uw ontwerp een beschermlaag waardoor het steviger wordt en minder snel scheurt. Soft touch laminaat zorgt ervoor dat de verpakking zacht aanvoelt en een warme uitstraling krijgt.

Voorbeelden

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller… +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

Social media