Altijd de juiste kleuren!

Kom nooit voor verrassingen te staan wanneer uw product gereed is.

Onze fabrieken zijn niet alleen uitgerust met het meest modern machinepark maar de vakmensen achter onze succesvolle verpakkingen hebben uiteraard ook de beschikking over de juiste hulpmiddelen.

Eén hiervan is de Pantone Lichting Indicator, een kleurenwaaier die precies laat zien wat verschillend licht (TL/LED/daglicht, etc) met uw gekozen kleur doet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wanneer het eindproduct klaar is.

Wel zo handig!

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Altijd de juiste kleuren, wel zo handig!

Alles voor uw verpakking in 1 hand!

Z
Plastic & kartonnen verpakkingen
Z

MAatwerk

Z

Afwerkingen & Materiaalsoorten

Z

Contract packing

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller… +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

Social media