Kartonnen verpakkingen

Uw product vraagt om een passende presentatie

Laat uw product extra opvallen in het schap met een aantrekkelijk vormgegeven kartonnen verpakking. Als deze verpakking ook nog functioneel en gebruiksvriendelijk is, dan kiezen consumenten absoluut vaker voor uw product. Kartonnen verpakkingen zijn bij onze klanten erg populair vanwege de onbegrensde mogelijkheden. MMB Verpakkingen levert klantspecifieke kartonnen verpakkingen in verschillende kartonsoorten zoals massief karton, vouwkarton en golfkarton.

Kartonnen vouwdoosjes

Van eenvoudig tot super-de-luxe

Kartonnen kokers

Onkreukbaar imago

Kartonnen display doosjes

Een aantrekkelijke presentatie verkoopt!!

Kartonnen sleeves

Een bedrukte wikkel om een product of doos

Luxe kartonnen dozen

Verpakking met cachet

ambachtelijk vakwerk

Bekijk de korte film

materiaalsoorten

De verpakking is de blikvanger van uw product. Natuurlijk moet die eruit springen! Tegelijkertijd moet hij de inhoud beschermen en gemakkelijk in gebruik zijn. Bij MMB Verpakkingen hebben we het niet alleen over de praktische uitvoering van uw plastic of kartonnen verpakking, maar zijn wij écht geïnteresseerd in wat u als merk wilt uitdragen en hoe de verpakking hierbij kan helpen. Samen maken wij verpakkingen op maat die helpen uw product te verkopen.

De verpakkingen worden geproduceerd in onze gecertificeerde fabrieken volgens de laatste technieken. Hiermee waarborgen wij een excellente kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Z

Massief karton

Z

Golfkarton

Z

FSC karton

Z

Recyclebaar karton

Afwerkingen

Speciale effecten

foliedruk

Een dunne laag folie wordt op het ontwerp aangebracht. Dit zorgt voor een metallic uitziende laag op (een deel van) het ontwerp en geeft het een luxe uitstraling. In vele kleuren, hoogglans, mat en holografisch.

spot uv

Deze lak voorziet een deel van het ontwerp van een glanslaag, zodat dit eruit springt. Geschikt om bijvoorbeeld uw logo of foto’s goed te laten opvallen.

Fluor kleuren

Geven uw ontwerp een sprankelende kleur. Feestelijk en een echte eye-catcher. Uitstekend te gebruiken voor een speciale actie of gelegenheid.

3d

Door een 3D-toepassing lijken de verschillende beelden in elkaar over te vloeien waardoor de afbeelding levensecht. Een ‘wow-effect’.

Embossing (reliëf)

Hiermee wordt een patroon in het ontwerp gedrukt dat er als een reliëf op komt te liggen.

Stans

Stansen is het uitsnijden van drukwerk. Met een stansmes snijden wij elke gewenste (sier)vorm voor u uit.

Drukwerk

Luxe beschermlagen

Verschillende UV vernissen en laksoorten.

Lamineren

Deze afwerking geeft uw ontwerp een beschermlaag waardoor het steviger wordt en minder snel scheurt. Soft touch laminaat zorgt ervoor dat de verpakking zacht aanvoelt en een warme uitstraling krijgt.

stel uw vraag

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op, uw krijgt binnen 24 uur reactie. Niet snel genoeg? Bel, want een beller is sneller… +31 (0) 164 21 19 12

Aanhef

MMB VERPAKKINGEN BV

MMB Verpakkingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van plastic en kartonnen verpakkingen.

Contactgegevens

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

Social media