Uniek in Nederland: een eigen kokerverpakking al vanaf 1.000 stuks!

Wij springen snel in op uw vraag en leveren uw eigen koker voor een scherpe prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van unieke koker verpakkingen, ook in kleine oplages vanaf 1.000 stuks kunnen wij voor u een eigen ontwerp verpakking realiseren.

Kartonnen- en kunststof kokers zijn populair, echter kun je bij de meeste aanbieders op de markt niet terecht met je vraag voor kleine aantallen. MMB Verpakkingen kan dit wel voor u! Met onze eigen productiefaciliteiten voor kokers in Polen kunnen we snel inspringen op uw vraag en uw eigen koker voor een scherpe prijs leveren.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Eigen kokerverpakking al vanaf 1.000 stuks… MMB doet het!

TOUT POUR VOTRE EMBALLAGE EN 1 SEULE MAIN !

Z
EMBALLAGES EN PLASTIQUE ET EN CARTON
Z

FAIT SUR MESURE

Z

FINITIONS ET MATÉRIAUX

Z

Contract packing

Posez votre question

Spécialiste dans la production d'emballages en plastique et en carton, imprimés et non imprimés. Contactez-nous immédiatement, vous recevrez une réponse dans les 24 heures. Pas assez vite? Appeler, car l'appelant est plus rapide ... +31 (0) 164 21 19 12.

Salutation

MMB PACKAGING

MMB Packaging est spécialisée dans le développement et la production d'emballages en plastique et en carton.

DÉTAILS DU CONTACT

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

DES MÉDIAS SOCIAUX