Slimme verzenddoos voor Brandfield

Verzend- en retourdoos in één.

MMB heeft recent een verzend- en retourdoos voor Brandfield mogen ontwikkelen. Speciaal aan deze doos is, dat hij aan de buitenzijde neutraal bruin (onbedrukt) is en aan de binnenzijde bedrukt.

Heel eenvoudig doch slim om zo diefstal tijdens transport tegen te gaan. De bedrukte binnenzijde geeft de ontvanger wanneer de doos wordt opent toch een feestelijk gevoel.

De doos is ook voorzien van een plakstrip en scheurperforatie waardoor hij meerdere keren gebruikt kan worden; de verzenddoos is tevens retourdoos. Het gebruik van extra plakband voor retourzending is hierdoor ook niet meer nodig.
Eventueel kunnen er meerdere plakstrippen aangebracht worden voor veelvuldig gebruik wat het milieu ten goede komt.

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

SLIMME VERZENDDOOS VOOR BRANDFIELD

TOUT POUR VOTRE EMBALLAGE EN 1 SEULE MAIN !

Z
EMBALLAGES EN PLASTIQUE ET EN CARTON
Z

FAIT SUR MESURE

Z

FINITIONS ET MATÉRIAUX

Z

Contract packing

Posez votre question

Spécialiste dans la production d'emballages en plastique et en carton, imprimés et non imprimés. Contactez-nous immédiatement, vous recevrez une réponse dans les 24 heures. Pas assez vite? Appeler, car l'appelant est plus rapide ... +31 (0) 164 21 19 12.

Salutation

MMB PACKAGING

MMB Packaging est spécialisée dans le développement et la production d'emballages en plastique et en carton.

DÉTAILS DU CONTACT

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

DES MÉDIAS SOCIAUX