Productie stansmessen in eigen hand.

Dubbel voordeel voor u.

Een strakke verpakking van karton of kunststof valt of staat bij stansmessen van hoge kwaliteit. Wist u dat wij de stansmessen zelf produceren? Hierdoor kunnen wij zeer snel inspringen op veranderingen en de prijs scherp houden. Dubbel voordeel voor u!

Stansmessen zijn noodzakelijk om uw verpakkingsvorm precies uit het karton te kunnen stansen en vouwranden aan te brengen. Ze zijn dus een essentieel onderdeel van de productie van uw verpakking. Nu komt het regelmatig voor dat er (kleine) wijzigingen moeten worden toegepast, vervelend wanneer het snel moet en je afhankelijk bent van externe leveranciers. Wij hebben onze productie zo ingericht dat we dit proces zelf beheersen en dus een extra schakel (externe leverancier) uitschakelen. Hierdoor kunnen we snel en kosten efficiënt werken.

Geïnteresseerd? neem contact op!

Uw verpakking op maat

Door eigen fabricage kunnen wij inspelen op uw behoefte. Of het nu gaat om een plastic- of kartonnen vouwdoosje, een combinatie hiervan, in elke vorm en formaat te realiseren passend voor uw eigen product. Van ontwerp tot realisatie, wij zijn uw partner in verpakkingen. Vul het reactieformulier in met uw vraag, of bel direct: +31 (0) 164 21 19 12.

 

Productie stansmessen in eigen hand.

TOUT POUR VOTRE EMBALLAGE EN 1 SEULE MAIN !

Z
EMBALLAGES EN PLASTIQUE ET EN CARTON
Z

FAIT SUR MESURE

Z

FINITIONS ET MATÉRIAUX

Z

Contract packing

Posez votre question

Spécialiste dans la production d'emballages en plastique et en carton, imprimés et non imprimés. Contactez-nous immédiatement, vous recevrez une réponse dans les 24 heures. Pas assez vite? Appeler, car l'appelant est plus rapide ... +31 (0) 164 21 19 12.

Salutation

MMB PACKAGING

MMB Packaging est spécialisée dans le développement et la production d'emballages en plastique et en carton.

DÉTAILS DU CONTACT

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

DES MÉDIAS SOCIAUX