MMB verpakkingen levert verpakkingen eggy press.

Transparante plastic kokers van PET materiaal.

Persen van eieren voor asperges of op toast

Eggy Press heet het product officieel, maar uitvinder Niek van Gennip, heeft het ook wel over de eibreier. De eibreier is een apparaatje waarmee je sliertjes van ei kunt persen. Heel handig voor over asperges of leuk op een toastje. Dat kan toch ook met een pureeknijper? De Eggy Press is een betere koop want het blinkt uit in bedieningsgemak, is makkelijk schoon te maken en een pureeknijper levert aanzienlijk grover werk af.

Bron: Omroep Brabant

Eerste 1650 gele eierbreiers

Vorig jaar besloot Niek van Gennip om de Eggy Press te laten ontwikkelen. Met een mal gemaakt door een staaldraaierij werden de eerste 1650 gele eierbreiers gefabriceerd in China. De eerste 48 stuks zijn te koop voor € 9,95 bij de Kookzaak aan de Wilhelminastraat in Breda.

Plastic doosjes van MMB Verpakkingen

De Eggy Press is verpakt met een transparante plastic koker van PET materiaal. Deze zijn geleverd door verpakkingspecialist MMB Verpakkingen. Dankzij het brede aanbod verpakkingen hebben we voor elk product de juiste verpakking. Door eigen fabrieken kunnen we snel en waarnodig verpakkingen op maat leveren.

Plastic verpakkingen voor uw product?

Neem dan contact met MMB Verpakkingen via het getoonde reactieformulier of bel direct +31 (0) 164 21 19 12.

Posez votre question

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op voor snel antwoord.

Salutation

MMB PACKAGING

MMB Packaging est spécialisée dans le développement et la production d'emballages en plastique et en carton.

DÉTAILS DU CONTACT

Rue Joba 9
B - 4053 EMBOURG
+32 (0) 4 290 35 20
info@mmbpackaging.com

DES MÉDIAS SOCIAUX